BRÖLLOPSFOTOGRAF NORSKA SKÄRGÅRDEN OSLO

I Norges skärgård ligger Verjø, ett sommarparadis med en speciell plats i dagens brudpars hjärtan. Marte och Petter gifte sig en vacker sommardag med vigsel på klipporna och med vattnet som bakgrund. I detta sommarstugebröllop hittar vi idyllen av den nordiska sommaren, och vi njuter av dessa foton tagna av den skickliga, skånebaserade fotografen Loke Roos. Vi backar tillbaka till juni 2019 och spanar in det här underbara bröllopet mellan Marte och Petter. Oslo Bröllopsfotograf Norska Skärgården 2019

Loke har fått Marte & Petters bröllop publicerat på Sisters in Law

 

VIGSEL PÅ KLIPPORNA I NORSKA SKÄRGÅRDEN

Paret valde att hålla sin vigsel på en av sina absoluta favoritplatser, en plats som betyder så mycket för dem. Och med inspiration av ön, valde de att hålla en mysig och avslappnad vigsel med sina närmsta på klipporna vid vattnet. Det ser ut att vara otroligt mysigt!

 

Ö-INSPIRERAT BRÖLLOP I NORSKA SKÄRGÅRDEN

Brudparet berättar: Den största inspirationen var ön själv. Somrarna på Verjø har alltid inneburit stora gemensamma middagar, saltvattenhår, steniga berg, vilda blommor, bara fötter och en mycket högtidlig samling av familjen, år efter år. Vi ville att det skulle vara avslappnat, stressfritt och lugnt. Det viktigaste för oss var samlingen av familj och vänner var på en plats som betyder så mycket för oss.

 

BRUDPARETS BÄSTA MINNEN FRÅN SIN BRÖLLOPSDAG

Vi kommer aldrig att glömma synen av alla gäster som satt uppe på det klippiga berget under vigseln. Föreställ dig att ha så många trevliga människor i livet. Hela veckan innan bröllopet blev en stor familjedag utan stress och krångel. Det var mycket arbete, men bara bra atmosfär. Våra familjer blev ännu bättre bekanta med tältbyggnad, gör-det-själv, iskall öl och långa stora gemensamma middagar. Det var underbart!

 

OM FOTOGRAFEN LOKE ROOS

Vi läste feedback från andra och tittade på bilder han hade tagit tidigare. Vi fick intrycket av en cool, avslappnad och otroligt kapabel fotograf, som visade sig vara helt rätt. Vi gillade honom från första sekund och kände oss lugn med honom direkt. Loke kunde inte göra ett bättre jobb, han sprang runt ön och förde fler detaljer än vi trodde var möjligt. Han blev en av gästerna och vi är evigt tacksamma för att vi hade möjlighet att få honom som fotograf till vårt bröllop.

 

VARFÖR BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag tycker bröllop är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Det är en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop jag fotograferar och jag har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magiska känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Oslo Bröllopsfotograf Norska Skärgården 2019

 

IPHONE ELLER BRÖLLOPSFOTOGRAF

Med de nya iPhone-kameraspecifikationerna som är mer fantastiska än någonsin, och kameror generellt billigare än någonsin, kan det tyckas som en bra idé att spara pengar på en professionell bröllopsfotograf och vidarebefordra jobbat att dokumentera din bröllopsdag till en vän eller gäst. De har ju också en bra kamera och tycker om att ta bilder!? Oslo Bröllopsfotograf Norska Skärgården 2019

Läs mer

 

TIPS FRÅN MIG

Bra bröllopsbilder kräver bra ljus, och allra bäst är det naturliga ljuset! Det kräver dock lite planering av både brudpar och bröllopsfotograf.

Bilder från förberedelserna då brudparet gör sig i ordning är fina minnen. Var gärna i lokaler med stora fönster och gott om naturligt ljus. Ljusa eller vita väggar gör att ni slipper oönskade färgvariationer på kläder och hud i bilderna. Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne

Vill ni att bröllopsfotografen ska fotografera er utomhus, till exempel utanför Steneby kyrka eller Baldersnäs Herrgård, är det bra att undvika direkt solljus. Skarpa skuggor i ansiktet är sällan smickrande, så planera för fotografering på skuggsidan av kyrkan eller herrgården eller i skuggan under ett träd. Grönska blir också en fin bakgrund till utomhusbilder, som du ser på Maris och Martins härliga bröllopsbilder från parkmiljön.

Ungefär en halvtimma innan solnedgången är ljuset varmt och mjukt, då kan ni få sagolika bröllopsfoton! Planera gärna in en sådan fotosession i körschemat för festen. Marte och Petter fick magiska bilder i kvällsljuset, eller hur?

Privacy Preference Center