BRÖLLOPSFOTOGRAF ELISEFARM BOSJÖKLOSTER SKÅNE

”Vi letar efter en bröllopsfotograf som känner till områdena runt Elisefarm Golfklubb utanför Höör och vi vill gärna ha hela vår dag dokumenterad. Just det, och vi är otroligt obekväma framför kameran”

BOSJÖKLOSTER OCH ELISEFARM GK

Mitt jobb som bröllopsfotograf är i väldigt stor utsträckning att få er, mitt brudpar, att slappna av och kunna ta del av er dag på ett så vackert och lättsamt sätt situationen erbjuder. Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne.

Johanna & Daniel ville få med den vackra naturen runt bosjäkloster ovanpå de storslagna videorna vid Elisefarm. Med underbart ljus och en lugn stämning fotograferade jag brudparet vid Bosjökloster samt Elisefarm GK. 

VARFÖR BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag tycker bröllop är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Det är en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop jag fotograferar och jag har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magsika känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne

IPHONE ELLER BRÖLLOPSFOTOGRAF

Med de nya iPhone-kameraspecifikationerna som är mer fantastiska än någonsin, och kameror generellt billigare än någonsin, kan det tyckas som en bra idé att spara pengar på en professionell bröllopsfotograf och vidarebefordra jobbat att dokumentera din bröllopsdag till en vän eller gäst. De har ju också en bra kamera och tycker om att ta bilder!? Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne

 Läs mer 

TIPPS FRÅN MIG

Bra bröllopsbilder kräver bra ljus, och allra bäst är det naturliga ljuset! Det kräver dock lite planering av både brudpar och bröllopsfotograf. 

Bilder från förberedelserna då brudparet gör sig i ordning är fina minnen. Var gärna i lokaler med stora fönster och gott om naturligt ljus. Ljusa eller vita väggar gör att ni slipper oönskade färgvariationer på kläder och hud i bilderna. Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne

Vill ni att bröllopsfotografen ska fotografera er utomhus, till exempel utanför Steneby kyrka eller Baldersnäs Herrgård, är det bra att undvika direkt solljus. Skarpa skuggor i ansiktet är sällan smickrande, så planera för fotografering på skuggsidan av kyrkan eller herrgården eller i skuggan under ett träd. Grönska blir också en fin bakgrund till utomhusbilder, som du ser på Maris och Martins härliga bröllopsbilder från parkmiljön.

Samma sak gäller om själva vigseln är utomhus; välj en plats i skugga, det är svalare och ger riktigt vackra bröllopsfoton! Absolut bäst ljus för bröllopsfotografering utomhus brukar det vara ett par timmar innan solen går ner.

På middagen gäller ju fler ljuskällor, desto bättre, då slipper bröllopsfotografen använda blixt. Värt att tänka på även när det är dags att skära tårtan eller dansa första dansen som makar – välj gärna en plats med naturligt ljus.

Ungefär en halvtimma innan solnedgången är ljuset varmt och mjukt, då kan ni få sagolika bröllopsfoton! Planera gärna in en sådan fotosession i körschemat för festen. Marte och Petter fick magiska bilder i kvällsljuset, eller hur?

ANDRA SOM VARIT MED

Johannas brudklänning kommer från  Weddingstore Malmö  och är av märket Abby Waits . När jag frågar om brudens skor svarar hon glatt, Jimmy Choo. Brudgummens kläder är skräddarsydda av Oscar Jakobsson.

Jag som bröllopsfotograf vill i detta tillfälle samtidigt säga stort grattis till brudparet. Det var en underbar dag och jag kände mig mer som vän än fotograf vilket gjorde mig otroligt glad. Stort tack till alla gäster som hjälpte till att förgylla brudparets stora dag och inte minst ett stort lycka till till brudparet Johanna & Daniel. Ni är fantastiska och jag önskar er all framgång och lycka. Bröllopsfotograf Elisefarm Bosjökloster Skåne

Vigsel |  Bosjökloster kyrka Fest & Middag | Elisefarm Golf Club Brudklänning |  Abby Waits Brudbukett |  Mia’s Blommor & Dekor i Staffanstorp Brudgums kläder |  Ströms Skor |  Tiger of Sweden DJ |  DJ Fred Hår & makeup |  Tårta |  Billeberga Stenugnsbageri 

Privacy Preference Center