BRÖLLOPSFOTOGRAF YSTAD SALTSJÖBAD

Som fotograf är det väldigt lätt att köpa på sig alldeles för mycket kameragrejor. Och även om det ibland kan vara nödvändigt att ha mycket grejor så känner jag att det blir som ett hinder i huvudet när jag fotograferar. Istället för att bara känna efter och sedan klicka, tänker jag på vilken optik som vore bättre osv.

INTE NU LÄNGRE

Därför har jag bestämt att köra en mer minimalistisk approach från och med nu. Ta detta underbart bästa paret Hanna Sjöström​ & Fredrik Svalling​ som jag fick äran att fotografera precis innan vädret blev så där Svenskt. Bröllopsfotograf ystad saltsjöbad

Två kameror med vardera ett objektiv. En snygg hatt och en hjärna som var inställd på att vara i nuet. Jag ville inte bara fotografera hur de här människorna ser ut. Jag vill fotografera hur de känner för varandra. Fånga vad de tänker när de stannar upp och tittar varandra i ögonen ett par sekunder längre än vanligt. Jag bryr mig väl inte vilken bländare jag har på kameran eller om jag kunde fått en bättre bild med ett 50mm objektiv istället för 35. Bröllopsfotograf ystad saltsjöbad

Som fotograf lovar jag nu att aldrig låta kärleken eller det naturligt vackra vara i bakgrunden. Fokus är på människan. Inte megapixlar, molntjänster och USB-kablar. Bröllopsfotograf ystad saltsjöbad

YOU & ME

Det är ett perfekt sätt för mina brudpar att känna hur det är att stå framför min kamera. Förstå hur jag jobbar och hur jag kommunicerar när jag är bakom min kamera. Det innebär att vi träffas, pratar och går igenom detaljer inför er stora dag. Ofta träffas vi kanske 3-4 veckor innan den stora dagen så att alla detaljer är mer eller mindre satta. Efter det så går vi iväg och gör en liten, ca 1h porträtt fotografering med endast er. Detta är ett perfekt sätt för er att få vackra bilder och vi lär känna varandra lite bättre inför er stora dag. Bröllopsfotograf ystad saltsjöbad

Andra par som gjort en You & Me fotografering hos mig: Ulrika & VictorSanna & JohanSandra & Derek

 

SaveSave