First Look


First Look! Är inte det ännu en amerikans tradition som vi börjar anamma? Det kan jag inte svara på men en sak kan jag säga. En First Look är ett underbart tillfälle för brudparet att ta ett steg ut ur bröllopsbubblan och stänga ute alla ljud och bara vara! Ett perfekt tillfälle att vara er själva mitt i er stora dag. Men kom ihåg att det kan bli ett mycket känslosamt möte då vid detta tillfälle blir de flesta brudpar varse om att de faktiskt snart skall säga Ja till varandra och i bästa fall inte sett sin partner helt fixad innan.

För mig som fotograf är det en fantastisk upplevelse med en First Look då oftast ser jag lite av nervositeten försvinner. Från och med nu är ni två under hela bröllopsdagen och bara det ger en otrolig styrka.

First Look är första

gången jag ser dig på riktigt 


DAGS FÖR FIRST LOOK


Ett av mina brudpar berättar:

“Vår First Look var magisk och intim och jag är så oerhört glad att vi bestämde oss för att göra en. Vi var i vår egen lilla bubbla av lycka och det kändes verkligen som om vi var alla själv trots att våra fotografer, videografer stod där och tittade på oss”

Brudparet fortsätter:

“Att ha dessa små värdefulla stunder tillsammans innan vigseln började hjälpte oss att verkligen fokusera på varandra, bygga upp spänning för att gå nerför gången och lugna våra nerver”

Brudparet reflekterar: “Jag älskade att vi kunde prata med varandra, krama och kyssas och bara vara i ögonblicket. Vi frågade varandra hur vi kände och om vi var okej eller inte. ”

Desirée & Anders hade en underbar First Look på Elise Farm GK. Eva & Anders som gifte sig på Krusenberg Herrgård använde tiden innan vigseln att göra en First Look.