Mingel är när era gäster är sig själva


Mingel! Äntligen får era gäster tid att lära känna varandra. Era familjer kan prata ut och gratulera varandra till det underbara bröllopet. Som brudpar måste ni förstå att även era vänner och gäster är nervösa inför denna dagen. Många har kanske aldrig träffats förut. Det är därför en ny situation och bekantskapskrets som skall pratas med. Mingel under er stora dag är alltså minst lika viktigt för era gäster och familj som för er. Ni får tid att tacka och gratulera alla som är på plats för att fira er stora dag. Ta till vara på den och låt inte era gäster bara stå och vänta på nästa kapitel. I så fall är det bra att anordna någon sorts aktivitet om det skulle vara så att ni vill fotograferas just då.

Det är nu jag vill berätta för er hur nästa del dvs Mingel av er bröllopsdag ser ut om jag får bestämma eller rättare sagt hur den kommer vara om ni bokar mig som er bröllopsfotograf. 🙂

Ögonblick blir minnen

för livet


DAGS FÖR ALLA ATT SÄGA HEJ


Det jag älskar mest med att fotografera mingel är att jag får smyga runt. Verkligen hitta de ögonblicken som binder samman känslan för er stora dag. När era gäster och familj inte anar att det finns en kamera riktad emot dem agerar de naturligt. Därav kan jag lätt fånga ärliga, vackra och naturliga bilder på era närmaste och vänner.

Allt som oftast smyger jag runt och försöker smälta in så gott jag kan men alltid med kameran beredd. Den där bilden där barnen fått tag i såpbubblorna och leker hej vilt. Eller när mormor Astrid ger sitt barnbarn en ärlig varm kram. Eller varför inte när ett gäng killar skall leka coola och kasta upp brudgummen i luften men inte riktigt får till det?

Små ögonblick blir till stora livslånga minnen

Det kan vara lätt att tro det viktigaste under en bröllopsdag är vigseln men ofta när jag sitter ner med mina brudar och går igenom hur jag ser på ett bröllop och varför jag tycker en skall göra på olika sätt. Då förstår de flesta att vigseln är endast en liten del och att bröllopsdagen är så mycket mer än stela miner i en kyrka och handlar om vacker ärlig och naturlig kärlek.

Detta är varför jag känner att mingel är så otroligt viktigt. De sätter verkligen tonen för hur resten av dagen kommer att bli och med min hjälp skall det bli en rolig, avslappnad och spännande del av dagen.

INSRAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE