Bröllopsforograf Bergen Norge


Bröllopsfotograf Norge

Du letar efter Bröllopsforograf Bergen Norge, och hittade till min sajt. Perfekt. Jag fotograferar bröllop i hela Scandinavien, inklusive Stavanger och Trondheim.

VEM ÄR JAG

Loke Roos photography drivs av mig – Loke Roos och jag är bröllopsfotograf. Jag är uppvuxen i södra Skåne men flyttade till Berlin 1999 för att studera, 2009 återvände jag tillsammans med en fru och mitt första barn var på väg. Bröllopsforograf Bergen Norge. Två år senare så tog jag upp kameran med intentionen att verkligen göra något med bröllopsfotograf yrket som inte hade gjorts innan. Dokumentera kärlek på ett sätt som känns och inte bara syns utan verkligen känns. Bröllopsforograf Bergen Norge

Här hittar ni min HEMSIDA. Och här är min BLOGG.

Jag ser gärna att ni kontaktar mig så jag kan få mera information om ert bröllop. Och så att jag kan ge er mera detaljer om mig och de bröllopspaket jag erbjuder. Bröllopsforograf Bergen Norge

KONTAKTA MIG

Om ni är intresserade av att boka mig kan vi antigen sköta kontakten via mejl eller boka in ett Skype-samtal. Jag vill gärna lära känna er först för att vara säkra på att jag är rätt bröllopsfotograf för er.

Fyll gärna i formuläret nedan, så hör jag av mig inom kort.

Med vänligaste hälsningar,

// Loke Roos

ÄRLIGT - VACKERT - NATURLIGT

[contact-form-7 id="8082"]