Bröllopsfotograf Vitemölla Badhotell Österlen


Bröllopsfotograf Kivik och Österlen

Du letar efter Bröllopsfotograf Vitemölla Badhotell Österlen, och hittade till min sajt. Perfekt. Jag fotograferar bröllop i hela Scandinavien, inklusive Havsvidden och Mariehamn.

VEM ÄR JAG

Loke Roos photography drivs av mig – Loke Roos och jag är bröllopsfotograf. Jag är uppvuxen i södra Skåne men flyttade till Berlin 1999 för att studera, 2009 återvände jag tillsammans med en fru och mitt första barn var på väg. Bröllopsfotograf Vitemölla Badhotell Österlen. Två år senare så tog jag upp kameran med intentionen att verkligen göra något med bröllopsfotograf yrket som inte hade gjorts innan. Dokumentera kärlek på ett sätt som känns och inte bara syns. Bröllopsfotograf Vitemölla Badhotell Österlen

Här hittar ni min HEMSIDA. Och här är min BLOGG.

Jag har naturligtvis gjort en hel del bröllop på Vitemölla Badhotell förr men här kan ni snabbt se några andra exempel: Havsvidden & Åland

Jag ser gärna att ni kontaktar mig så jag kan få mera information om ert bröllop. Och så att jag kan ge er mera detaljer om mig och de bröllopspaket jag erbjuder. Bröllopsfotograf Vitemölla Badhotell Österlen

KONTAKTA MIG

Om ni är intresserade av att boka mig kan vi antigen sköta kontakten via mejl eller boka in ett Skype-samtal. Jag vill gärna lära känna er först för att vara säkra på att jag är rätt bröllopsfotograf för er.

Fyll gärna i formuläret nedan, så hör jag av mig inom kort.

Med vänligaste hälsningar,

// Loke Roos

ÄRLIGT - VACKERT - NATURLIGT

Loke Roos är en växande kraft inom den internationella bröllopsfotograferingsscenen, älskad och respekterad av kunder och branschfolk. Hans kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om ditt bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt. Närheten till hans arbete är uppenbart och engagerande, eftersom han arbetar med glöd för att dokumentera allt han ser och känner.
Det finns ingen polariserande riktning eller poserar när han rör sig runt sömnlöst. Detta skapar i sin tur bilder som är känsliga, intima och mjuka. Med sina förflutna pars ord är Loke lika mycket en otrolig människa som han är en otrolig konstnär.

Bröllop är ett äventyr som jag vill vilja uppleva tillsammans med er. För att det ska vara möjligt måste vi ha en trevlig och varm kommunikation från början till slut. Jag älskar att fånga stunderna mellan stunder för att nå den väsentliga berättelsen, den sanna berättelsen.

MAIL ME
[contact-form-7 id="8082"]