BRÖLLOP VID BJÄRREDS SALTSJÖBAD LÅNGA BRYGGAN SKÅNE

Att anordna ett bröllop i södra sverige, bjärred under vintermånaderna är verkligen riskfyllt om ens intention är att vara utomhus. Skåne är inte direkt känt för vinterbröllop om det är snö en är ute efter. Detta är dock inget som hindrat Hanna & Johan från att förverkliga sin dröm. Ett utomhus bröllop i sin egen trädgård med middag och fest Bröllop vid Bjärreds Saltsjöbad Långa bryggan Skåne. Paret är inflyttade till Skåne båda två och har precis köpt hus i Kävlinge utanför Bjärred och ville att hela släkten skulle komma för att få se deras hus, gratulera till kommande barn och naturligtvis fira att de äntligen sagt Ja till varandra.

Där stod vi, under brudparets stora blodek i trädgården, utomhus. Vädret var fantastiskt och som bröllopsfotograf kunde jag inte önska mig en bättre dag i skåne. Bröllop vid Bjärreds Saltsjöbad Långa bryggan Skåne. Därefter så begav vi oss in i huset för att bli serverade en av parets speciella drinkar som tydligen fört dem tillsammans för ett tag sedan när Hanna letade efter tipps på nyårsdrinkar. En alldeles egen och speciell bröllopsdrink med andra ord.

BJÄRRED, SKÅNE

Bjärreds saltsjöbad är ett kallbadhus i Bjärred i sydvästra Skåne. Kallbadhuset är ett av de nyare i Sverige, och invigdes 2004. Ett äldre kallbadhus fanns tidigare i Bjärred, med detta förstördes i en brand våren 1950. Bröllop vid Bjärreds Saltsjöbad Långa bryggan Skåne.

Med detta inlägg vill jag tacka brudparet med hela mitt hjärta och säga stort tack att jag fått vara en del av er stora dag. Det är mig en stor ära och jag önskar er all lycka i framtiden med hus, barn, karriär och framför allt i kärleken. Bröllop vid Bjärreds Saltsjöbad Långa bryggan Skåne

Glöm inte att titta på parets bildspel längst ner i inlägget för en underbar resa genom deras stora dag. Bröllop vid Bjärreds Saltsjöbad Långa bryggan Skåne

 

 

BILDSPEL