Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne

Från en stylad fotografering med underbara kollegor och fantastisk modell. Vi hade otroligt kul och Holmanäs Gård bjöd på underbara miljöer.

HOLMANÄS GÅRD

Strax utanför Höllviken, med havet i horisonten och sädesfälten ända in på husknuten ligger vackra Holmanäs gård. Råa betonggolv, vitkalkade stenväggar med generöst ljusinsläpp genom blyinfattade stallfönster, det avskalade möter det genuina i en perfekt harmoni och inbjuder till att skapa en personlig prägel på fest och högtid. Underbar plats för bröllop och fest. Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne

FACE BY LINDA

Linda Jönsson är professionell makeup artist, hårstylist och visual merchandiser och driver sedan 2008 sitt företag face by linda. Lindas arbete kännetecknas av hennes ödmjuka och glada personlighet och hennes lyhördhet för vad klienten önskar. Noggrannhet,  professionalism och kreativitet är några av de saker som är viktiga för Linda i hennes yrkesroll. Rent och minimalistiskt blandas med färgstarkt och kreativt i hennes portfolio. Med 8 år i branschen är Linda en av de ledande artisterna i södra Sverige. Linda arbetar som frilansare och har Malmö som utgångspunkt.

PROMS & WEDDINGS

Hos Proms & Weddings finner du brudklänningar och fest- och balklänningar för varje speciellt tillfälle. Proms & Weddings är Malmös största bröllops- och festbutik på 140 kvadratmeter. Vår kunniga personal hjälper dig hitta rätt brudklänning. Vi representerar och säljer bland annat brudklänningar från: Pronovias – Crystalline – Maggie Sottero – Rosa Clara – La Sposa – Demetrios – Sophia Tolli – David Tutera Proms and Weddings är Nordens största bröllops- och festbutik på 140 kvadratmeter. Vi har över 300 st klänningar i butiken och kan erbjuda ett sortiment för alla storlekar. Vi erbjuder drop-in och kostnadsfri tidsbokning i butiken. Med tidsbokning kan du i lugn och ro få en timme i butiken att prova dina brudklänningar. Under provningen får du personlig hjälp och råd från vår kunniga personal. Proms and Weddings inspirerar med nyheter varje dag på sociala medier från några av butikens största varumärken till bra priser.

Denna stylade fotografering har blivit publicerad på: SISTERSINLAW

Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne Bröllopsfoto vid Holmanäs Södra Skåne Bröllopsfotograf Holmanäs Gård Bröllopsfotograf Holmanäs Gård Bröllopsfotograf Holmanäs Gård Bröllopsfotograf Holmanäs Gård Bröllopsfotograf Holmanäs Gård

Makeup & Hår: Face by Linda

Modell: Frida Rosendahl

 Plats: Holmanäs Gård

Klänning: Proms and Weddings