Bröllopsfotograf Kungsholmen Stockholm

När jag redan i höstas fick förfrågan av Malinda & Gary om att föreviga deras stora dag i Stockholm, visste jag från början att det skulle bli väldigt speciellt. Vigsel skulle vara i Kungsholms Kyrka och vi bestämde oss för att gå en runda och fotografera porträtt på Kungsholmen. Malinda & Gary med Finskt och Engelskt påbrå är otroligt vackra och deras kärlek till varandra är något väldigt speciellt och otroligt vackert att bevittna. Bröllopsfotograf Kungsholmen Stockholm

Ett mer kärleksfullt, varmt och öppet bröllopspar får man leta länge efter. Vi var på samma nivå och det kändes redan efter 10 minuter som vi känt varandra i tio år! Vi verkligen klickade.

Malinda & Garys fantastiska bröllop har blivit publicerat på Norwegian Wedding Blog

cover

Bröllopsfotograf Kungsholmen Stockholm

När den stora dagen kom och vi började fotografera i Stockholm så blev tid och plats helt oviktigt. Bara se hur Malinda & Gary tittar på varandra, bevittna hur deras gäster delar brudparets glädje. Det blev väldigt klart för mig att det jag fotograferade var inte ett bröllop utan en verklige kärlekshistoria. En kärlek som började i ett främmande land och som precis varit i Kungsholmens kyrka. Riktig kärlek. Äkta kärlek. Det är inte varje dag man får bekräftat att det man gör är viktigt och betydelsefullt. Detta var en sådan dag.

Vi valde att gå från Stadshuset tillbaka till Konstnärsbaren där middagen, festen och dansen skulle vara. Jag verkligen älskar när man bara går och vid varje liten inspiration stannar och fotograferar. Det blir så mycket mer levande och spontant när man gör på detta vis. Jag är övertygad om att det syns i bilderna och att brudparet kan se det i sig själva fortfarande om 30 år.

Jag önskar Malinda & Gary all lycka i världen och jag hoppas alla deras drömmar går i uppfyllelse. Det vara verkligen en fantastisk dag och jag kände mig mer som en kompis som var med än fotograf. Verkligen personligt och kärleksfullt och som sag, gästerna gav dem all kärlek de kunde önska sig. För ännu fler bröllop i Stockholm kan ni titta på bilderna från Helena & Roberts fantastiska bröllop på Smådalar Ö Gård.

// Loke

Bröllopsfotograf Kungsholmen StockholmBröllopsfotograf StockholmBröllopsfotograf Kungsholmen StockholmBröllopsfotograf Kungsholmen Stockholm alt=”” src=”http://lokeroos.com/wp-content/uploads/2014/06/storyboard050.jpg” width=”1900″ height=”1266″ />

Privacy Preference Center