Bröllopsfotograf Skåne Lund

I fantastiskt vackra Värpinge precis utanför Lund skulle jag träffa Helena & Ola. Vi hade varit i kontakt sedan ett tag och vi hittade väldigt många gemensamma nämnare vilket gjorde mig väldigt glad och att jag verkligen såg fram emot deras stora dag. Vårt första möte var på ett litet kaffe i hjärtat av Lund. Vi hade gått igenom vad de kände var viktigt för dem och vad de kunde förvänta sig av mig som Bröllopsfotograf Skåne Lund

Bröllopsfotograf Skåne Lund

 

Vi älskar din avslappnade still och ditt öga för detaljer. Vi vill verkligen att du dokumenterar vår dag precis så som du vill och känner är rätt

Ja vad kan man säga om det? Precis så jag vill att mina brudpar skall känna det. Jag vill att de skall kunna vara trygga med mig och efter närmare 70 bröllop på 4 år har jag den erfarenhet som krävs för att på ett naturligt och lugnt sätt kunna berätta mina brudpars story. Bröllopsfotograf Skåne Lund

Efter första mötet fortsatta vi kommunicera via mail vilket inte alls är ovanligt för mig. Känslan att detta kommer bli en bra dag växte sig bara större och större. Helena och Ola var fantastiska, vackra och med på noterna från första bilden. Ingenting kändes konstlat eller framtvingat. Väldigt naturligt och något som jag verkligen älskar är när ett brudpar känner varandra så pass att postering osv blir överflödigt. Kärleken bokstavligen lös om brudparet och det var en sann ära att få dokumentera dem. Bröllopsfotograf Skåne Lund

För att veta mer om hur ni skall komma i kontakt med mig ang bröllop kan ni läsa mer på min HEMSIDA eller titta på min PORTFOLIO Vill ni skicka en bröllopsförfrågan direkt till mig så använd gärna mitt frågeformulär ang bröllop: Bröllopsfotograf Skåne Lund

Jag önskar brudparet all lycka och glädje i framtiden.

// Loke

 

Lund BröllopBröllopsfotograf LundSverige BröllopLund sommar bröllopLund Värpinge Bröllopsblommorvackert porträtt lundBröllopsfotograf Skåne LundSkåne Bröllop Fotografbröllopsfotograf skåneLund fotograf

Privacy Preference Center