Smådalarö Gård Stockholm

Från första blinden tidigt på morgonen på Smådalarö Gård precis utanför Stockholms storstad förstod jag att detta var en san kärlekshistoria. Helena och Robert har varit tillsammans i över sju år och visar nu otroligt mod genom att säga ja till varandra. Mod för att i kärlekens tecken är det så mycket svårare att visa sig öppen, våga ta första steget och falla handlöst i famnen på den man älskar. Helena är född och uppvuxen i Sverige men pga den engelsk talande gentlemannen bor de nu i Manchester, England. Jag kan verkligen känna förväntan när jag stiger in i huset som Helena och hennes brudtärnor bor i.

Förväntan på den stora dagen, hur allt skall bli och att äntligen få säga ja till hennes stora kärlek i livet. Man kan bokstavligen talat höra hur fjärilarna slår sina vingar i rummet, men stämningen är glad och pirrig. Detta är kärlek i sin renaste form och jag är så otroligt glad och ärad att få vara med och dokumentera denna dag. Denna dag i kärlekens tecken. Denna dag då inget kan gå fel och ögonblick blir till livslånga minnen!

Smådalarö Gård Stockholm

Då och då får jag uppleva saker som får mig att se på kärleken ur ett helt nytt perspektiv och anledningen till varför jag jobbar med bröllopsfotografering. Detta är en sådan dag. Detta är en dag när allt kommer samman och får mening. Detta är en dag som får mig att känna san kärlek inför livet och jag håller mig hårt och åker med.

Detta inlägg är till Helena & Robert, deras familjer och alla deras gäster. Det är för att visa min tacksamhet att jag fått chansen att delta i deras stora dag och fått så många nya vänner undertiden. Bröllopsfotograf Smådalarö Gård

De bästa sakerna i livet är inte saker.

Vill ni se fler bilder från underbara bröllop i Stockholm: Malinda & Gary

// Loke

Helena och Roberts bröllop har blivit publicerade på  Gent & Beauty bröllopsblogg.
 

StockholmBröllopRomantic WeddingStockholmVintage bröllopIda SjöströmStockholm bröllopsfotografWedding photography SwedenSmådalarö Gård BröllopMakeup Artist Stockholm Stockholm ManchesterLifestyle Wedding Svenskt BröllopBröllopsfotograf Loke RoosBröllopsfotograf Smådalarö Gård StockholmBröllopsdag SverigeStockholm skärgård BröllopDestination weddingStockholm bröllopsfotografSäga ja på bröllopbröllopsfest lokeroosSommar bröllopfotograf loke roosBrudskål stockholmfärger bröllopStockholm WeddingsSweden Mancherster WeddingBröllopstankarWedding Summer SwedeniPhone Bröllopsfotografsverige bröllopbröllopsfestBröllop fotografLoke RoosHotell StockholmSexigt bröllop fotografSommar bröllop stockholmBröllopsfotograf från SkåneEngelskt bröllop SverigeVigsel StockholmResa StockholmManchester groom SwedenSommar solBröllopsfotograf Smådalarö Gård Stockholmfotograffotografierbröllopsfestbröllopsmusik fotografSverige SkåneFira BröllopStockholmsfotografBröllopsfotograf Smådalarö Gård StockholmSweden Romantic WeddingHelena + Robert SwedenStyle WeddingLoke Roos WeddingWeddingBröllopsfotograf Smådalarö Gård StockholmStyle me prettyLifestyle wedding photographerBröllopsfotograf Stockholm Loke Roos

Bröllopsfotograf Smådalarö Gård

SaveSave