Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

 

Linnéträdgården och Botaniska trädgården vid Uppsala universitet utgör tillsammans Sveriges äldsta botaniska trädgård. Linnés Hammarby, Carl von Linnés sommarresidens är en unik 1700-talsmiljö och ett grönskande utflyktsmål söder om Uppsala. I 350 år har de linneanska trädgårdarna kombinerat botanik och hortikultur till en skön och lärorik blandning. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

BRÖLLOPSFOTOGRAF UPPSALA

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Med tiden har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av att jobba med alla sorters brudpar – glada, spända, fnittriga eller gråtfärdiga av nervositet. Jag behärskar den senaste digitala tekniken likaväl som gammaldags lådkameror. Jag vet också hur man gör för att rädda situationen när regnet plötsligt börjar vräka ner, eller när håruppsättningen blåser all världens väg. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

Men inget av detta är något ni kommer att märka av. På er egen dag är det nämligen ni som står i centrum. Min roll är att hela tiden finnas där som en fluga på väggen och dokumentera det ni upplever och ser, men också – kanske ännu viktigare – allt det ni inte hinner ta in. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

Ljusspelet i klänningen. Blommorna. Gästerna och samspelet mellan dem. Brudnäbbarnas upptåg. Miljön. Men framför allt: Er kärlek. För trots allt är det den som står i centrum och minnet av den är svårare att bevara än exempelvis en klänning. Det är här jag kommer in, med min outtröttliga strävan efter att fånga äkta känslor på bild. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

KÄRLEK SOM SYNS

Brudparet gifte sig på Uppsala Botaniska Trädgård vilket ligger precis i centrum av Uppsala. Fantastiskt vackert bröllop i mitten av Augusti vilket visar att det inte nödvändigtvis behöver planeras bröllop mitt i sommaren. Vackra lite dovare färger gör en vacker kontrast till ett underbart brudpar tycker jag. Denna dagen bjöd på mycket sol, värme och kärlek. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgård

Min bas är Trelleborg samt Malmö och Köpenhamn med omnejd men mitt arbetsfält sträcker sig långt utanför Skåne. Med lyhördhet och teknisk skicklighet kan jag bidra till att göra bröllopsdagen oförglömligt vacker, eller skapa en verkligt speciell morgongåva inom genren boudoir. Förutom att mina bröllopsfoton finns hos otaliga brudpar över hela Sverige, har de publicerats i ledande bröllopsbloggar och bröllopstidningar. Nu hoppas jag få förtroendet att skildra även er unika saga i bilder. Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska Trädgår