ROMANTISKT NATURLIGT BRÖLLOP BÄCKAS

Fantastiska färger och ett fantastiskt brudpar. Inget kunde gå fel denna underbara dag. Jag mötte upp Katie på Bäckaskogs Slott i Bröllopssviten för att börja dokumentera förberedelserna. Det kändes verkligen som hela familjen var med då hennes mor, syster, systers pojkvän och senare hennes far var där. Väldigt härlig stämning och jag kunde verkligen känna spänning och förväntan i luften. När Katie sedan fick på sig brudklänningen var hon inte bara en väldigt rolig, öppen och kärleksfull tjej utan också en otroligt vacker brud. Romantiskt naturligt bröllop Bäckaskogs Slott

“Kärleken är något naturligt och så ser vi även på detta bröllopet”

Jag tycker bröllop är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Det är en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop jag fotograferar och jag har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magiska känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Romantiskt naturligt bröllop Bäckaskogs Slott.

“Jag älskar att fånga ärliga, naturliga och Vackra bröllop men en ofärgad intention”

Att få göra mitt jobb som jag redan från början älskar på en plats som Bäckaskogs Slott gör mig otroligt lycklig och styrker min känsla att jag har världens bästa jobb.

Katie & Andreas kärlek är som en saga. Kärlek vid första ögonblicket och en kort stund senare står de på Bäckaskogs Slott och säger JA till varandra.

Underbart att se deras familjer visa sin kärlek och verkligen välkomna dom i vardera familjer. Romantiskt naturligt bröllop Bäckaskogs Slott

Privacy Preference Center