Rustikt bröllop på Elisefarm GK

Att träffas via nätet är långt ifrån en ovanlighet idag men på min tid, yes jag börjar bli lika gammal som Eric Clapton, då var det mer sällan. För er alla som inte vet vem Eric Clapton är bör genast lämna denna sida och söka på Google då det verkligen behöver tillhöra allmänbildning! Ok, tillbaka än? Inte? Nähä, men jag måste nog fortsätta nu. Sorry. Rustikt bröllop på Elisefarm GK.

Brudparet Desirée och Anders träffades på en dejtingsida när Desirée pluggade i Linköping och Anders bodde i Stockholm, men vid detta tillfälle utan några som helst planer på att bli ihop. Men bara två år senare bor de tillsammans på Lidingö i Stockholm och bröllopsplanerna är i full gång. Bruden är uppväxt på ett lantbruk i Skåne och med en stor släkt på hennes sida så valet att ha bröllopsfesten på Elisefarm Golf Club som ligger precis utanför Lund var ganska enkelt. Rustikt bröllop på Elisefarm GK. Vigsel blev i närliggande Bosjökloster kyrka. Brudparet hoppades på en härlig helg med familjär stämning, skånsk gästvänlighet och möjligtvis en golfrunda för sina gäster.

Varför bokade ni Loke som bröllopsfotograf?

Vi fastnade för Lokes underbara bildstil, hans förmåga att fånga bilder som inte känns uppställda utan helt naturliga. Under vårt första skypesamtal kände vi båda att “Honom ska vi ha!”. En härlig personlighet med lika stort hjärta som skägg och ett proffs ända ut i fingerspetsarna.

Tusen tack att jag fick vara med och föreviga denna stora dag. All lycka till er i framtiden och hoppas våra vägar möts snart igen!

Desireé & Anders underbara bröllop har blivit publicerat på HOCHZEITPLAZA & SISTERSINLAW

 

Om ni vill se en vacker sammanfattning av Desirée och Anders underbara bröllopsdag. Då kan ni även klicka här under och njuta av ett fantastiskt bildspel. Vilket är något jag levererar till alla mina brudpar!

 

Vigsel | Bosjökloster kyrka
Fest & Middag | Elisefarm Golf Club
Brudklänning | Eliza Jane Howell
Brudbukett | Mia’s Blommor & Dekor i Staffanstorp
Brudgums kläder | Ströms
Skor | Tiger of Sweden
DJ | DJ Fred
Hår & makeup | Face by Linda
Tårta | Billeberga Stenugnsbageri

Ulrika & Viktors fantastiska bröllop från Elisefarm

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave