TRÄDGÅRDSBRÖLLOP GÖTEBORG BRÖLLOPSFOTOGRAF

Naturliga Vackra bröllop Loke Roos. Tid är oviktigt. En heldag är just det. En Heldag, därför räknar jag inte timmar utan jag börjar när ni vill och slutar inte förrän ni har lämnat festen. Hur många timmar det blir är helt oviktigt. De riktiga händelserna som man inte kan posera eller styra över händer när man minst anar det och allra minst under de 8h i mitten. Ett bröllop varar för mig 14-16h. Göteborg Bröllopsfotograf

MITT PERSPEKTIV

Under förberedelser brukar jag ta en mer dokumentär ställning dvs jag är inte med och styr i vad som händer utan är med er hela tiden. Det är oftast endast under en sk “porträtt session” som jag tar mer kommando för att få fram bilderna jag vill åt. Jag sysslar inte direkt med poser utan mer med rörelser där jag t.ex säger vad ni skall göra eller titta på. Under de rörelserna eller situationerna så är ni er själva och då ta jag bilden.

Allt för att undvika stela bilder då ni skall känna igen er själva även om 20år och bilderna skall alltid vara levande! Naturligtvis blandar jag gärna och ett stelt utryck kan ge en bra kontrast till miljön vi befinner oss i eller tvärtom. Allt för att skapa unika och känslosamma bilder av er. Naturliga Vackra bröllop Loke Roos. Göteborg Bröllopsfotograf

Utan att veta om det är borgerlig eller kyrklig vigsel så återgår jag ofta till en mer dokumentär stil här. Jag försöker verkligen hålla ett öga på allt i min omgivning för att bevara alla små detaljer av er dag. Naturliga Vackra bröllop Loke Roos

trädgårdsbröllop Göteborg

LÄMNAR ALDRIG ER SIDA

Efter vigsel och brudskål så är jag med er och era gäster hela tiden. Under middagen brukar jag dra mig undan för att försöka hinna med att göra en slideshow med de bilder som vi redan har och om det går få något att äta. Slideshow kan jag endast göra i mån av tid då det ibland kan bli väldigt mycket att dokumentera även under middagen så som tal och ett eller annat spektakel. Göteborg Bröllopsfotograf

Går det tar jag gärna ut er i 10-15min under middagen (mellan någon rätt kanske) för att använda mig av ett mer magiskt ljus dvs “golden hour”. En sommar kväll runt 18-20:00 är fantastiska att fotografera i och jag utnyttjar gärna det om det skulle funka för er. Naturliga Vackra bröllop Loke Roos

LÅT MATEN TYSTA MUN

Efter middag kommer jag fortsätta att vara med er och era gäster för att dokumentera känslan och stämningen av er dag/festen. För riktigt episka bilder är det även bra om vi kan gå ut i 5min när solen precis skall gå ner. Naturligtvis får det passa in i er dag men kvaliteten på bilderna hänger till stor del på ljuset dvs tiden på dagen man fotograferar. Göteborg Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf Göteborg Trädgårdsbröllop

TRÄDGÅRDSBRÖLLOP

Har ni alltid velat ha ert bröllop i en trädgård? Jag är verkligen glad att det blir allt mer populärt inför sommaren.

Jag är så glad över att det blir allt mer populärt i lagom tid för sommaren.

Om ni funderar på att ha ert bröllop i trädgården kan jag säga er att det inte bara är något för sommaren. Jag är så glad att se att detta blir mer populärt, men det kan också fungera vilken annan tid på året som helst. Ni kan ha ett utomhusbröllop i trädgården när som helst på året!

Det fina med att ha sitt bröllop utomhus är att det inte finns några begränsningar när det gäller vilka väderförhållanden ni kan ha på er stora dag eller var ni kommer att kunna ta bilder efteråt. Ni kan till och med gifta er på vintern om det är det som fungerar bäst för alla inblandade!

 

Har du alltid velat ha ditt bröllop i en trädgård?

Har du alltid velat ha ditt bröllop i en trädgård? Trädgårdsbröllop är vackra, romantiska och eleganta. De kan också vara roliga! Det är viktigt att ditt bröllop speglar vilka ni är som par och vad som gör er två unika. Om en ceremoni utomhus är något som känns bra för er båda, så gör det för all del!

Det finns många olika typer av trädgårdsbröllop och de är alla vackra!

Det finns många olika typer av trädgårdar att välja mellan och de är alla vackra!

Trädgårdsbröllop är trenden nu. De är en bra idé eftersom det är gratis, romantiskt och enkla bröllop. Du kan ha ditt bröllop i vilken typ av trädgård du vill, oavsett om det är en botanisk trädgård eller bara en utomhusplats hemma med några blommor i krukor.

Bröllopsfotograf göteborg trädgårdsbröllop

Jag skulle gärna vilja fånga er speciella dag.

Ni är de vackraste brudparet jag någonsin sett, så det är bara rätt att ni skall se så bra ut som möjligt. När det gäller fotografering och kameror vet jag vad jag gör. Jag ger er gärna tips på enkelt bröllop, personligt bröllop eller ett litet mysigt bröllop. Behöver ni hjälp så har jag bra upplägg bröllopsfest också.

På min hemsida hittar ni väldigt mycket information om vad man skall tänka på inför ett bröllop och naturligtvis en mängd bilder så ni verkligen kan se och förstå mitt bildspråk och perspektiv ang bröllopsfotografering.

Avslutningsvis

Så om du letar efter en fotograf för ditt bröllop i Göteborg vill jag gärna höra av dig.