Vinterbröllop Småland Värnamo

Allt började med ett kort sms.

Vi gillar dina bilder något enormt. Skulle du vilja fota oss

Vi klickade direkt vilket är väldigt viktigt. Förtroende är nästan det viktigaste mellan brudpar och fotograf men när jag sedan fick reda på alla galna detaljer om deras stora dag fanns det egentligen inget annat att göra än att tacka ja!. Ett vinterbröllop med vigsel utomhus vid en igenfrusen sjö. Det skulle åkas hundsläde, badas i vak och istället för traditionell tårta skulle det bjudas på osttårta. Vilket äventyr och vilken underbar, personlig dag brudparet har planerat.

Margareta & Johans bröllop har blivit publicerat på: Up Up & Away och Dreamwedding

storyboard000

Efter att alla detaljer låg bakom oss och jag satt i bilen upp till Värnamo slog det mig att en bättre start på året är nog svårt att få. Värnamo som endast gett mig fantastiska bröllop skulle nu bli staden som gav mig ett otroligt äventyr.

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Verkligen få en ärlig, spontan reaktion som berättar så mycket mer om en person än vad man kan se med blotta ögat. Den känslan kommer aldrig att försvinna, de bilderna kommer aldrig att glömmas. Jag lever för att få berätta mitt brudpars historia på ett äkta, naturligt och okomplicerat sätt. Alltid med själ och hjärta på rätt plats. Att Margareta & Johan ger mig en sådan fantastisk berättelse att dokumentera och ett underbart äventyr gör bara mitt jobb ännu roligare.

Det viktigaste för mig är att fotografera hur det känns, inte hur det nödvändigtvis ser ut! Våra ögon kan lura oss att tro en sak medan känslan och minnet alltid kommer färga er dag i kärlekens och evighetens tecken. Vinterbröllop Småland Värnamo. Jag gör det genom att hela tiden vara vaksam på de där ögonblicken som är så viktiga. Genom att vara en ”fluga på väggen” kan jag få mer kontakt med brudparet och deras gäster. Det är just när en person inte är medveten om att en kamera är riktad mot en som man är sig själv. Äkta.

Jag önskar brudparet all lycka i framtiden och vill verkligen säga tack att jag fått vara med på deras stora dag.

För fler bröllop i Värnamo kan ni titta in på bröllopet mellan Stina & Kristoffer

// Loke

Vinterbröllop Småland VärnamoBröllop Sverige SmålandVinterbröllop Småland VärnamoVinterbröllop Småland Värnamo

Vinterbröllop Småland Värnamo

1