Bröllopsfotograf Åland Havsvidden

Åland visar sig från sin absolut bästa sida

HavsVidden Resort ligger längst ut på norra Åland, granne med Norrhavet, långt bort från trafikens brus. Närheten till naturen och upplevelsen av dess krafter är påtagligt och lika spektakulär på sommar såsom vinter. Bröllopsfotograf Åland Havsvidden

Köksmästare, Christian “Borgå” Sveholm, har tillsammans med sitt team skapat spännande menyer som tar tillvara säsongens närproducerade råvaror med inspiration från skog och hav. Bröllopsfotograf Åland Havsvidden

Havsvidden är även invald i en exklusiv skara av restauranger som är listade i White Guide Nordic.

Vilket fantastiskt tillfälle att få vara på Åland bröllopsfotograf. Jag älskar livet på en Ö och Åland är verkligen en av de bästa platserna jag varit på. Att få vara Åland bröllopsfotograf är mig en stor ära och mitt underbara brudpar gjorde detta till årets bröllop! Åland är ett självstyrt och enspråkigt svenskt landskap i Finland med sin egen flagga, den blåbottnade korsflaggan med sitt gul/röda kors. Åland har också egna frimärken, egna registreringsskyltar och en egen toppdomän. Bröllopsfotograf Åland Havsvidden

ER KÄRLEK ÄR VÄRD EN BRÖLLOPSFOTOGRAF

Minnen bleknar men magiska foton består, så välj din bröllopsfotograf med omsorg! Här kan ni läsa vad några av mina kunder har att säga eller läsa några recensioner jag fått. Även titta på andra bröllop jag fotograferat på Åland

Vilket fantastiskt tillfälle att få vara på Åland bröllopsfotograf. Jag älskar livet på en Ö och Åland är verkligen en av de bästa platserna jag varit på. Att få vara Åland bröllopsfotograf är mig en stor ära och mitt underbara brudpar gjorde detta till årets bröllop! Åland är ett självstyrt och enspråkigt svenskt landskap i Finland med sin egen flagga, den blåbottnade korsflaggan med sitt gul/röda kors. Åland har också egna frimärken, egna registreringsskyltar och en egen toppdomän. Bröllopsfotograf Åland Havsvidden

MÖTET

När jag efter en lång resa från södra Skåne äntligen kom fram till Mariehamn efter en lång men underbar färd genom Stockholms skärgård. Då visste jag direkt att  detta kommer bli något alldeles speciellt. Vilken luft, vilken natur och vilka underbara människor. Åland bröllopsfotograf. Redan samma dag framåt eftermiddagen åkte jag till Havsvidden för att möta upp Dénise & Mickael. Jag träffade två fokuserade och sammanbitna människor som ivrigt visade mig var de kommer ha middag, fest och dans. En bättre miljö för en härlig fest kan man inte drömma om. Detta går inte att hitta på utan känslan att vara i en härlig Astrid Lindgren saga var ett faktum.

BRÖLLOPSFOTOGRAF ÅLAND

Dénise & Mickael sa ja till varandra i deras privata trädgård på norra delen av Ålands fastland (Ahvenanmaa). En väldigt charmig plats som verkligen gav intrycket att man vistades i en magisk värld. Brudparet var otroligt vackra och Mickael som är född på Åland visade stolt upp de olika platserna vi var på. Brudparet är nu boende utanför Stockholm men om jag vore dem skulle jag åka på semester så mycket jag bara kunde till Åland. Jag önskar Dénise & Mickael all lycka i framtiden och det var mig en ära att få föreviga deras stora dag! Ännu ett fantastiskt bröllop på en ö: Johanna & Joakim på Marstrand

Detta fantastiska bröllop har blivit publicerat på IT STARTED WITH YES

Privacy Preference Center