Bröllopsfotograf Helsingborg Sofiero

Det var en gång en prins och en prinsessa… Så måste historien om Sofiero börja. År 1866 kunde prins Oscar och hans hustru Sofia av Nassau äntligen tillbringa sin första sommar på sina drömmars sommarslott, med utsikt över skogsklädda raviner, sundet och Danmark. År 2016 fyllde sagan om Sofiero 150 år och detta firades med ett underbart bröllop mellan Jannie och Philip. Bröllopsfotograf helsingborg sofiero

Jag mötte upp brudparet på Clarion Grand Hotel i Helsingborg där förberedelserna inför den stora dagen skull ta plats. Vid ankomst hade vi ett underbart väder men som så ofta i södra delarna av Sverige ändras det i en handvändning.

Vi älskar ditt sätt att fånga de riktiga ögonblicken så vi vill att du gör din grej utan några tvång eller kommentarer från oss. Vi vill att du är du!

Att verkligen få jobba på mitt sätt så som jag tycker ett bröllop skall dokumenteras är en otrolig frihet vilket leder till ett fantastiskt resultat i mina ögon. Den borgerliga vigseln hölls på Sofiero Slott’s framsida som har en fantastisk utsikt över slottsparken, Öresund & Danmark. Efter den stämningsfulla vigseln begav vi oss ut i slottsparken som är en bröllopsfotografs dröm! Hela området är underbart för bröllop!

Kärlek med synlig känsla

Speciellt när man får jobba med ett så vackert och förälskat brudpar! Underbart kvällsljus hade vi nu också! Bröllopsmiddagen, som för det första hölls i slottets glasveranda, innehöll allt en fantastisk bröllopsmiddag ska ha. För det andra från fantastisk mat till rörande tal – i den här familjen vågar männen visa sina känslor – I love it! Senare fick vi se den snyggaste bröllopsvalsen någonsin och gästerna fick rocka loss till en sjukt bra DJ!

När jag körde hem från det här bröllopet i sena natten. Därför var jag varm i hjärtat över all glädje, kärlek och fin stämning jag får uppleva som bröllopsfotograf. Det är verkligen den största drivkraften i mitt arbete! Tack finaste Jannie och Philip för att jag fick vara med på er dag – det var ett nöje och jag önskar er all lycka i framtiden.

Privacy Preference Center