Bröllopsfotograf Kronovalls vinslott

Jag träffade Caroline och David en härlig höstdag på Systrar & Bröder i Malmö för att prata om deras stora dag som skulle komma att äga rum på Kronovalls Slott. Vi hade fantastiskt roligt och möttes personligen på så många punkter att jag direkt visste att detta skulle bli ett fantastiskt bröllop.

Vi bokade in en YOU & ME SESSION ca en månad innan de skulle bli herr & fru. Det ville känna på att stå framför kameran en gång innan det var på riktigt. Detta är något jag verkligen rekommenderar mina brudpar om det finns möjlighet till det. Jag kallar det YOU & ME SESSION vilket är en parfotografering där jag och det blivande brudparet får en chans att ta vackra bilder och lära känna varandra lite mer.

Som ni kan se på länken var vi på Kronovalls Slott på Österlen för att fotografera och så att jag skulle kunna se var vi kunde fotografera när den stora dagen kom. Som fotograf tittar jag i princip till 90% på ljus och hur det faller. Så Caroline & David tittade lite förundrande på mig när jag sprang runt som en galning. Jag visade dem resultatet bak på min kamera och de kunde inte tro deras ögon. Båda blev väldigt lugna och avslappnade och mitt jobb blev otroligt lätt och enkelt. Bröllopsfotograf Kronovalls vinslott

Nästa gång vi skulle träffas var under lite annorlunda omständigheter 🙂 Bröllopsfotograf Kronovalls vinslott

Vill ni se fler bilder från Kronovalls Vinslott: Jenny & Philip

Kronovalls Vinslott Bröllop

Caroline träffade jag i bröllopssviten på Kronovalls Slott och det var redan fantastiskt roligt. Det kändes som hela kompis gänget var samlade och de hade väldigt roligt tillsammans. David träffade jag också på Kronovalls Slott där han hängde med bestman och flera kompisar och gäster.

Efter förberedelserna vara det dags för vigsel och sedan porträtt. Väder och vind var perfekt och inget kändes som jobb utan det var fantastiskt kul att fotografera.

Jag önskar Carolina & David all lycka i världen och hoppas man kanske träffas där ute på något annat bröllop 2015

Bröllopsfotograf Kronovalls vinslott

// Loke

Kronovalls Vinslott BröllopKronovalls Vinslott BröllopKronovalls Vinslott BröllopKronovalls Vinslott BröllopBröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Österlen SkåneBröllopsfotograf Österlen SkåneBröllopsfotograf Österlen SkåneBröllopsfotograf Österlen SkåneBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls vinslottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls vinslotthöstbröllop skånehöstbröllop skånehöstbröllop skåneBröllopsfotograf Kronovalls vinslottrustikalt bröllop kronovalls slottrustikalt bröllop kronovalls slottrustikalt bröllop kronovalls slottrustikalt bröllop kronovalls slottrustikalt bröllop kronovalls slottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls SlottVinterbröllop SkåneVinterbröllop SkåneVinterbröllop SkåneVinterbröllop SkåneVinterbröllop SkåneBröllopsfotograf Kronovalls SlottBröllopsfotograf Kronovalls Slott