Bröllopsfotograf Lund

När den stora dagen kom för Katrin och Thomas och vi började fotografera i Lund så blev tid och plats helt oviktigt. Bara se hur brudparet tittar på varandra, bevittna hur deras kärlek och glädje glädje lyser i ögonen. Det blev väldigt tidigt klart för mig att detta inte bara var ett bröllop utan en verklige kärlekshistoria som pågått sedan de först hade ögonkontakt. Riktig kärlek. Äkta kärlek. Det är inte varje dag man får bekräftat att det man gör är viktigt och betydelsefullt.

Detta var en sådan dag. Vi valde att gå från Stadshuset i Lund, upp till domkyrkan och sedan vidare till stadsparken där sedan festen och dansen skulle vara.  Jag verkligen älskar när man bara går och vid varje liten inspiration stannar och fotograferar. Det blir så mycket mer levande och spontant när man gör på detta vis. Jag är övertygad om att det syns i bilderna och att brudparet kan se det i sig själva fortfarande om 30 år. Även om jag endast var med under vigsel och porträtt så känner jag mig ärad att ha fått dokumenterat denna dag.

Detta inlägg är till Katrin & Thomas för att hedra deras mod att säga ja. Deras mod att våga vara tillsammans och kämpa för att kärleken skall vinna. Bröllopsfotograf Lund

Jag önskar Katrin & Thomas all lycka i världen och jag hoppas alla deras drömmar går i uppfyllelse. Det vara verkligen en fantastisk dag och jag kände mig mer som en kompis som var med än fotograf. Verkligen personligt och kärleksfullt och som sagt, gästerna som var med gav dem all kärlek de kunde önska sig och det var verkligen en fantastisk dag att vara bröllopsfotogra. Vill ni se fler bilder från bröllop i lund så kan ni titta på Linda & Brandons fantastiska bröllop.

// Loke

bröllopsfotograf lundbröllopsfotograf lund lund bröllop skåne lund bröllop skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf skåne bröllopsfotograf lund bröllopsfotograf lund

Bröllopsfotograf Lund