Bröllopsfotograf Mörarp Skåne

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Verkligen få en ärlig men spontan och äkta reaktion som berättar så mycket mer om en person än vad man kan se med blotta ögat. Den känslan kommer aldrig försvinna, de bilderna kommer aldrig att glömmas. Jag lever för att få berätta mitt brudpars historia på ett äkta, naturligt och okomplicerat sätt. Alltid med själ och hjärta på rätt plats. Jag gör det genom att hela tiden vara vaksam på de där ögonblicken som är så viktiga. Genom att vara en ”fluga på väggen” kan jag få mer kontakt med brudparet och deras gäster. Det är just när en person inte är medveten om att en kamera är riktad mot en som man är sig själv. Äkta. Bröllopsfotograf Mörarp Skåne

Jag heter Loke Roos och är expert på att fånga äkta känslor på bild. Mina foton från arbetet med otaliga brudpar har bland annat publicerats på bröllopsbloggarna Norwegian Wedding Magazine och Ditt Bröllop. Jag har även haft tre features i Japans ledande bröllopsmagasin Premier. Med tiden har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av att jobba med alla sorters brudpar – glada, spända, fnittriga eller gråtfärdiga av nervositet. Jag behärskar den senaste digitala tekniken likaväl som gammaldags lådkameror. Jag vet också hur man gör för att rädda situationen när regnet plötsligt börjar vräka ner, eller när håruppsättningen blåser all världens väg.

Men inget av detta är något ni kommer att märka av. På er egen dag är det nämligen ni som står i centrum. Bröllopsfotograf Mörarp Skåne Min roll är att hela tiden finnas där som en fluga på väggen och dokumentera det ni upplever och ser, men också – kanske ännu viktigare – allt det ni inte hinner ta in.

Ljusspelet i klänningen. Blommorna. Gästerna och samspelet mellan dem. Brudnäbbarnas upptåg. Miljön. Men framför allt: Er kärlek. För trots allt är det den som står i centrum och minnet av den är svårare att bevara än exempelvis en klänning. Bröllopsfotograf Mörarp Skåne Det är här jag kommer in, med min outtröttliga strävan efter att fånga äkta känslor på bild.

Malin & Jacob ä rett fantastiskt par som verkligen strålade om sig. Att få dokumentera deras dag var en stor ära och Mörarp är absolut en liten by som jag återkommer till. Bröllopsfotograf Mörarp Skåne


Bröllopsfotograf Mörarp SkåneBröllopsfotograf Mörarp SkåneBröllopsfotograf Mörarp SkåneBröllopsfotograf Mörarp SkåneBröllopsfotograf Mörarp Skåne