You Me Session Bröllopsfotograf Loke Roos

You Me Session, Vad är det?

Det är ett perfekt sätt för mina brudpar att känna hur det är att stå framför min kamera. Förstå hur jag jobbar och hur jag kommunicerar när jag är bakom min kamera. Det innebär att vi träffas, pratar och går igenom detaljer inför er stora dag. Ofta träffas vi kanske 3-4 veckor innan så att alla detaljer är mer eller mindre satta. Efter det så går vi iväg och gör en liten, ca 1h porträtt fotografering med endast er. Detta är ett perfekt sätt för er att få en hel del extra bilder av er, HiRes dvs redigerade och färdiga att printa och vi lär känna varandra lite bättre inför er stora dag.

Jag tycker det är viktigt att vi gör det personligt. Det skall handla om er och vem ni är. Därför vill jag gärna att vi träffas på ett ställe som speglar er och vem ni är. Det kan vara allt från hemma hos, bowlinghall, en bar eller kanotklubb. Det spelar ingen roll. Bara det är något som ni är och inte tillgjort. You Me Session Bröllopsfotograf Loke Roos

Skulle det vara något som passar er så bara säg till. Min You Me Session går att köpa extra till alla mina paket så det spelar ingen roll om ni endast vill ha porträtten från er dag. You Me Session är en roligt och nyttig sak även för er.

Här nedan är ett urval av bilder från en You Me Session på Kronovalls Slott på Österlen. Brudparet Jenny + Philip berättade för mig att de var väldigt mycket lugnare på sin stora dag då de redan viste hur jag jobbade och ungefär vad jag bad dem göra för att få fram magin i bilderna. dvs det är en Win-Win situation. You Me Session Bröllopsfotograf Loke Roos

Skulle ni vara intresserade så maila mig på
hello [at] lokeroos.com
för priser och lediga datum.

// Loke

You Me Session Bröllopsfotograf Loke RoosYou Me Session Bröllopsfotograf Loke RoosYou Me Session Bröllopsfotograf Loke Roos

Parfotografering & Instagram