BRÖLLOPSFOTOGRAF KATRINETORP MALMÖ

Det finns inget vackrare än en riktigt mysig Skånsk höst. Otroligt vackra färger i naturen och endast ett lika så vackert brudpar gör en höstdag perfekt. Denna dagen var perfekt. För mig som bröllopsfotograf hade jag allt. Väder, färger och brudpar. Inget kunde gå fel denna härliga höstdag. Dagen började med att jag möte upp bruden och hennes syster tillika tärna på Headon på Limhamn i Malmö. Bröllopsförberedelserna var i full gång och Ninna som bruden heter satt redan med papiljotter i håret när jag kom.

Salongen där vi var fylldes av kärlek när bara någon minut senare Brudens mor, systerns pojkvän och senare även far tittade in. Hela familjen var verkligen en del av denna dagen och värmen som spreds gick rakt in i mitt hjärta. Efter allt vad bröllopsförberedelser innebär så var det äntligen dags att byta om till bröllopsklänningen. En obegripligt praktfull brudklänning från designern Justin AlexanderNinna förvandlades från att vara en rolig, öppen och kärleksfull tjej till en osannolikt vacker brud med samma egenskaper som innan så klart. Det var något magiskt över henne. Ninna verkligen strålade av glädje.

BRUDGUM

När jag sedan mötte upp Christian i brudparets lägenhet i centrala Malmö, så satt han och hans bestman framför tv:n och spelar Fifa. Naturligtvis smuttade de lite lyxig på en singel malt whiskey! Om man skall tro alla tal och gästerna jag fick pratat med så är Christian i princip bra på allt och har uppenbarligen tur i kärlek men denna gång fick han ta emot en sur förlust mot Johan, hans bestman, som slog in 1-0 i slutsekunderna.

Efter lunchen bestämde vi oss för att göra en First Look i foajén på Malmö Opera för att sedan bege oss ut i Slottsparken. Otroligt vad vackert det är vid denna årstiden. Alla träd skiftar färg och, i alla fall jag, känner att kärleken värmer lite extra. Katrinetorp Bröllop Malmö

Efter en vacker ceremoni i Eskiltorps k:a och lite kändisöverraskningar med Sarah Dawn Finer så var det dags att inta middasborden vid Katrinetorp.

BRÖLLOPSFOTOGRAF KATRINETORP MALMÖ

Jag vill avsluta med några ord från talet som Christian höll till Ninna under middagen:

“Man säger att bröllopsdagen är den lyckligaste dagen i ett pars liv. Jag vägrar tro att detta är den lyckligaste dagen i mitt liv utan jag är övertygad om att den ligger i min framtid tillsammans med dig”

För fler underbara bröllopsbilder från Malmö kan ni klicka på länken till Ulrika & Victor eller Louise & Oscar

Ninna & Christians bröllop har blivit publicerat på – Ditt Bröllop