NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar. På en av de vackraste platserna som finns. Där hav möter land i en oändlig horisont. Här valde brudparet Linnea & Oskar att säga ja till varandra. Norrvikens Trädgårdar som ligger precis utanför Båstad i västra Skåne är en oförglömlig miljö för bröllop och fest.

Sedan länge är Norrvikens Trädgårdar en plats ditt många brudpar tar sig, för att få ett unikt paket av fantastiska miljöer för vigsel, första klassens mat i Orangeriet och personal som vet vad service är. Att få fotografera bröllopsporträtt på vackra Bjärehalvön och med massor av tid för porträtt är en gåva för varje bröllopsfotograf!

HOTELL SKANSEN

Dagen började med att jag mötte upp Linnea på Hotell Skansen några minuter från Norrviken. Hon och hennes tärnor var redan i full gång med att göra sig i ordning inför bröllopsdagen. Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar. Sminkningen och hår var färdigt så en snabb lunch stod på schemat. Hotell Skansen erbjöd oss ett fantastiskt väder och alla humör var på topp. Brudgummen gjorde sig klar för bröllopet i ett annat rum så naturligtvis gick jag även över till honom för att fånga några bilder Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar

HOVS HALLAR

Det var äntligen dags för porträtt. Efter en känslosam First Look precis utanför hotellet började vi i kohagen nedanför Hovs kyrka. Fortsatte ner till Hovs hallar, sen stannade vi längs havet på vägen till Norrviken. Efter de sista porträtten i Norrvikens underbara park så var det vigsel, mingel och bröllopsmiddag i Båstads vackraste vinterträdgård. Det är så underbart på Norrviken – även om man sitter inomhus så känns det som man är ute. Och vilken härlig middag!

BRÖLLOPSFOTOGRAF NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av blommor och rankor tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan var det helt galet vackert! Brudbuketten var även den stor och tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Linnea & Oskar är ett otroligt härligt och vackert par, jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotografer och följa dem från morgon till natt! Nedan följer min berättelse av deras kärlekshistoria och bröllop på Norrvikens trädgårdar… Bröllopsfotograf Skåne.

Hotell Skansen | Norrvikens Trädgårdar | Orangeriet | Båstad | Skåne | Bröllopsfotograf | Hvita vackra | By Malina | Megamix

Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar

FRIERI OCH NERVOSITET

Oskar som är en gentleman ut i fingerspetsarna valde att fria till sin Linnea på deras semester i Miami, Florida. Där hade han bokat in en dagsutflykt till Key West och likt det sig hör gick han ner på knä när han ställde frågan om Linneas hand. Sedan det ögonblicket berättar brudparet att de egentligen bara varit nervösa för att ingen skulle dyka upp på deras bröllop. Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar. Verkligheten vittnade om något helt annat och precis vartenda en som fick inbjudan kom också. Bröllopsfotograf Skåne Norrvikens Trädgårdar

BRUDPARETS EGNA ORD OM LOKE ROOS

Vilken fantastisk fotograf! Vi gifte oss den 25 maj på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, en ort som vi inte har någon koppling till och inga kontakter på. Så vi förlitade oss helt på google när det gällde att leta fram fotograf m.m. Som fotointresserad så var just valet av fotograf väldigt viktigt för oss. Vi kom in på Loke Roos sida efter lite googlande och gillade verkligen det vi såg och efter första mötet med Loke så visste vi att detta kommer bli så bra.

Under hela tiden före bröllop har vi känt oss så trygga med Loke som har gett oss tips och förslag under resans gång. Loke var med från morgon till sent in på natten och dokumenterade vart enda steg vi tog.

Det märks att han är mycket erfaren och rutinerad för han guidade oss med precision men såg hela tiden till att vi var lugna och avslappnade när vi fotades med sin härliga personlighet. Han lyckades också fånga alla små detaljer under dagen som är väldigt roligt att ha och blicka tillbaka på. Han har verkligen lyckats fånga vår dag och vi njuter varje gång vi tittar igenom våra bilder. Vi kan inte annat att rekommendera Loke Roos som fotograf! Ni kommer verkligen inte bli besvikna! Loke är en mästare på det han gör! //Oskar & Linnea