Bröllopsfotograf Djupvik Gotland

Djupvik är en vacker och lugn plats belägen på västra Gotlands kustlinje. Det är en avskild och idyllisk vik med klippor och sandstränder som sträcker sig flera kilometer längs kusten.

Djupvik är känd för sina klara och rena vatten, vilket gör den till en populär plats för bad och vattensporter, som kajakpaddling och snorkling. Här kan besökare också uppleva en mängd olika marina djur och växter, som sjöstjärnor, tång och krabbor.

Den natursköna omgivningen runt Djupvik lockar också till vandring och cykling längs de många stigar och vägar som löper genom området. Det finns också flera platser där man kan stanna och njuta av utsikten över havet och de omkringliggande klipporna.

Bröllopsfotograf Djupvik

Bröllopsfotograf Gotland

Att jobba som bröllopsfotograf på Gotland är en spännande och eftertraktad uppgift. Gotland är en av Sveriges mest populära platser för bröllop, tack vare sin natursköna miljö, gamla kyrkor och romantiska platser.

Som bröllopsfotograf på Gotland är det viktigt att vara flexibel och förberedd på olika utmaningar. Varje bröllop är unikt och har sina egna unika detaljer och behov. Det är därför viktigt att vara lyhörd för brudparets önskemål och samtidigt kunna ta egna initiativ för att skapa fantastiska bilder.

För att lyckas som bröllopsfotograf på Gotland behöver man också ha god kunskap om öns geografi och kultur. Gotland är känt för sina historiska platser och unika landskap, och det är viktigt att kunna utnyttja dessa på ett kreativt sätt för att skapa minnesvärda fotografier. Bröllopsfotograf djupvik.

Bröllopsfotograf gotland

Kokoloko utanför Visby

Kokoloko är ett unikt hotell beläget på Gotlands västkust, cirka 10 minuters bilresa från Visby. Hotellet har en modern och avslappnad atmosfär med influenser från Karibien, vilket återspeglas i dess ljusa och färgglada inredning.

Bröllop gotland

Bröllop Gotland

Botaniska trädgården i Visby är speciell på många sätt. För det första är det en av Sveriges äldsta botaniska trädgårdar, grundad redan 1855. Dessutom är det den enda botaniska trädgården på Gotland och en av de få i Sverige som ligger i ett medeltida stadscentrum.

Trädgården är belägen intill Visby ringmur och har en yta på cirka 3 hektar. Den är uppdelad i flera olika delar, inklusive en rosenträdgård, en perennträdgård, en kryddträdgård och en medelhavsträdgård. Bröllopsfotograf djupvik.

Bröllopsfotograf djupvik gotland

Fröjels kyrka Gotland

Att jobba som bröllopsfotograf i Flöjels kyrka på Gotland är en utmaning som kräver både skicklighet och kreativitet. Kyrkan, som ligger på västra Gotland, är en av de mest kända och populära platserna för bröllop på ön, tack vare sin vackra gotiska arkitektur och pittoreska omgivningar. Bröllop gotland.

Som bröllopsfotograf i Flöjels kyrka är det viktigt att ha en känsla för ljus och skuggor, eftersom kyrkan har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det kan också vara en utmaning att hitta de bästa vinklarna och bröllopsfotograf gotland djupvik sverige, perspektiven på grund av den smala formen på kyrkan.

Att fotografera brudparet i kyrkan är en av de viktigaste delarna av jobbet, men det är också viktigt att fånga stämningen och känslan av bröllopet som helhet. Det kan innebära att ta bilder av gästerna, dekorationerna och andra detaljer för att fånga ögonblicken och minnena från dagen. Bröllop gotland.

Bröllopsfotograf gotland

Tips inför er stora dag

Porträtt, bröllopsporträtt eller den tid jag har mitt brudpar för mig själv. Äntligen kommer vi till den delen av dagen då mitt jobb är att få er avslappnade och lugna. Tanken är att det skall vara noll stress och bara lek. Jag fotograferar gärna porträtt på ett spontant och naturligt sätt. Vad det innebär är att jag oftast inte poserar mina brudpar utan ger dem uppgifter. Gå till trädet där borta och håll händerna. Om jag sedan snabbt får mina vinklar, ögonblick och detaljer kanske det blir ett litet skämt för att bryta stämningen och därför kanske fånga ett genuint skratt. bröllop i visby.

Det är nu jag vill berätta för er hur porträtt delen av er bröllopsdag ser ut om jag får bestämma eller rättare sagt hur den kommer vara om ni bokar mig som er bröllopsfotograf. visby bröllop

Stine & Torg StavangerEva & Anders Krusenberg Uppsala

Bröllopsfotograf Loke Roos

Avslutningsvis

Stort tack till Maria & Victor för att jag fått vara en del av deras stora dag. All kärlek nu och i framtiden!