Bröllopsfotograf Hermanstorpsgården – södra skåne

Jag heter Loke Roos och är en bröllopsfotograf med bas i Skandinavien. Jag bestämde mig för att bli fotograf inte för att jag ville, utan för att jag var tvungen. Min passion för ärliga dokumentation och ärliga ögonblick har funnits med mig sedan jag tog studenten för ca 96 år sedan. Samtidigt har denna passion tagit mig dit jag är idag och format mig till den människa jag är.
Jag älskar att dokumentera bröllop och vill att brudparet skall njuta av dagen  mycket som bara möjligt.

Familj, vänner och vacker natur – varma färger i södra Skåne

Södra Skåne är en vacker plats som många inte tänker på. Södra Skåne har sin egen unika karaktär och charm, med sommarens och höstens varma färger. Jag älskar verkligen vad jag gör och vetskapen att bröllopsbilderna kommer vara med er hela livet och göra att ni verkligen minnas dagen på ett fint sätt gör mig stolt och glad. Bruden och brudgummen är stjärnorna i en bröllopsfotografering. Du vill fånga dem som de verkligen är – så att ni kan se tillbaka på bilderna i många år framöver och minnas hur fantastiskt det var när ni gifte er!

Bröllopsfotografering med fokus på bruden och brudgummen

Bröllopsfotografering fokuserar på paret och deras familj, vänner och gäster. Det handlar också om det vackra landskapet i södra Skåne. Bröllopsdagen äger rum på Hermanstorpsgården, som är en vacker herrgård med stora trädgårdar omgiven av åkrar och skog. Bröllop i skåne med övernattning. Många av Hermanstorpsgårdens brudar har beskrivit det som “den vackraste platsen i Sverige”. Jag vill fånga varje ögonblick under er stora dag så att ni kan se tillbaka på dem när ni vill! Hermanstorpsgården pris.

Vad betyder en heldag med Loke?

Tid är oviktigt. En heldag är just det. En Heldag, därför räknar jag inte timmar utan jag börjar när ni vill och slutar inte förrän ni har lämnat festen. Hur många timmar det blir är helt oviktigt. De riktiga händelserna som man inte kan posera eller styra över händer när man minst anar det och allra minst under de 8h i mitten. Ett bröllop varar för mig 14-16h.

Under förberedelser brukar jag ta en mer dokumentär ställning dvs jag är inte med och styr i vad som händer utan är med er hela tiden. Det är oftast endast under en sk “porträtt session” som jag tar mer kommando för att få fram bilderna jag vill åt. Jag sysslar inte direkt med poser utan mer med rörelser där jag t.ex säger vad ni skall göra eller titta på.

Under de rörelserna eller situationerna så är ni er själva och då ta jag bilden. Allt för att undvika stela bilder då ni skall känna igen er själva billig bröllopslokal skåne även om 20år och bilderna skall alltid vara levande! Naturligtvis blandar jag gärna och ett stelt utryck kan ge en bra kontrast till miljön vi befinner oss i eller tvärtom. Allt för att skapa unika och känslosamma bilder av er.

Borgerligt eller kyrklig vigsel?

Utan att veta om det är borgerlig eller kyrklig vigsel  så återgår jag ofta till en mer dokumentär stil här. Jag försöker verkligen hålla ett öga på allt i min omgivning för att bevara alla små detaljer av er dag.

Efter vigsel och brudskål så är jag med er och era gäster hela tiden. Under middagen brukar jag dra mig undan för att försöka hinna med att göra en slideshow med de bilder som vi redan har och om det går få något att äta. Slideshow kan jag endast göra i mån av tid då det ibland kan bli väldigt mycket att dokumentera även under middagen orangeri bröllop skåne så som tal och ett eller annat spektakel.

Golden Hour

Går det tar jag gärna ut er i 10-15min under middagen (mellan någon rätt kanske) för att använda mig av ett mer magiskt ljus dvs “golden hour“. En sommar kväll runt 18-20:00 är fantastiska att fotografera i och jag utnyttjar gärna det om det skulle funka för er.

Efter middag kommer jag fortsätta att vara med er och era gäster för att dokumentera känslan och stämningen av er dag/festen. För riktigt episka bilder är det även bra om vi kan gå ut i 5min när solen precis skall gå ner. Naturligtvis får det passa in i er dag men kvaliteten på bilderna hänger till stor del på ljuset dvs tiden på dagen man fotograferar. Bröllopsfotograf Skåne

Hermanstorpsgården är en perfekt plats för bröllop

Platsen är unik genom sitt läge i södra Skåne och sin historia. Herrgården är omgiven av vacker natur som gör den perfekt för din stora dag. En före detta ladugård och ladugård byggdes om till en vacker festlokal som ligger på Skåneslätten, 15 minuter från Malmö. Lokalen var brudparets första stora beslut. grund av deras kopplingar till sydvästra Skåne hamnade de till sist  på Hermanstorpsgården av flera anledningar. litet bröllop skåne, Bröllopsfotograf Skåne

Avslutningsvis

Kära Cecilia & Jonatan, Jag vill ta tillfället i akt att framföra mina varmaste gratulationer till er båda på er stora dag. Det är en stor ära att fått vara en del av er stora dag och fira er kärlek till varandra. Jag önskar er all lycka och kärlek i ert nya liv tillsammans. Många lyckliga år tillsammans! Hermanstorpsgården vellinge

Med varm hälsning,

// Loke Roos

 


Bröllopsfotograf Hermanstorpsgården

Detta bröllop på Hermanstorpsgården är vackert och jag är så glada över att kunna dela den med dig. Jag hoppas att dessa bilder har kunnat fånga åtminstone en liten del av det som gör detta bröllop så speciell!

Brudparets vänner som gjort detta bröllop
Klänning: Pronovias
Kostym: Engelska Herr
Plats: Hermanstorpsgården
Förberedelser: Weinbergs Hotel
Florist: Bloom by Blom
Ringar: LWL jewlry
Underhållning: DJ A Sisters

Bröllopsfotograf Södra Skåne